Guangdong, China
Business Type:
Manufacturer/Factory, Trading Company
Registered Capital:
1000000 RMB
Plant Area:
1001~2000 square meters
Management System Certification:
ISO 9001, ISO 9000, ISO 14001, ISO 14000, ISO 20000, OHSAS/ OHSMS 18001, ISO/TS 16949, ...
Average Lead Time:
Peak season lead time: within 15 workday
Off season lead time: within 15 workday
OEM/ODM Service
Sample Available

Vr Box, Vr Headset, Virtual Reality manufacturer / supplier in China, offering Virtual Reality Vr 3D Glasses Phone Case Vr Box with Remote, Mobile Phone Holder 360 Degree Flexible Lazy Stand Can Neck Waist Hanging, Flexible Phone Holder Necklace Long Arm Lazy 360 Degree Rotation Stand Holder and so on.

Gold Member Since 2016
Audited Supplier
Supplier Homepage Products VR Box Virtual Reality Vr 3D Glasses Phone Case Vr Box with Remote

Virtual Reality Vr 3D Glasses Phone Case Vr Box with Remote

Get Latest Price
Min. Order / Reference FOB Price
30 Pieces US $6.5-8/ Piece
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 30000 Piece/Pieces Per Day
Payment Terms: T/T, Western Union, Paypal, Money Gram
Lens Material: High-Grade Plastic Resin
Type: Active Shutter
Usage: For Books & Pictures, For Cinema, For TV, Phone
Frame Material: Plastic
Frame: Full Frame
Folded: Unfolded

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: RK-A1
Suitable for: General
Classification: Complementary Color
Item Name: 2017 Upgrade 3D Vr Box , All in One Vr 3D Glasses
Material: ABS
Color: Black
Anamorphotic: 1%-2%1.5-2times
Lens: 38mm Diameter
Product Size: 192X103X130mm
N.W: 403G
Function: Show 3D Movie
3D Glasses Type: Polarized
Phone Size: 4.0-5.8 Inch Screen
Trademark: OEM
Transport Package: Gift Box
Specification: SGS TUV
Origin: Shenzhen Guangdong China
HS Code: 3926909090

Product Description

virtual reality vr 3d glasses phone case vr box with remote

Welcome to contact with me: 
WendyYoung(overseas manager) 

What is the detail of vr case RK-A1?
1.Breakthrough----- Control board at side part of the device to control mobile phones
No need to take off the cover and control the phone directly.
Fingers touch to play, fast forward, fast back, volume+/-, video fast positioning, mute, pause, brightness
adjustment, menu and other settings. Provides easier manipulations and supports IOS & Android system.
2.Optical 4.0 38mm glass coated lenses, improved viewing experience, and fundamentally solved problems as distortion (image deformation), low light transmittance, dazzling, big error value of optical algorithm and lens rupture and short service life which traditional resin lenses contains. It takes you into a real optical level VR world to experience 3D virtual reality.
3.Exclusive powerful magnetic adsorption panel, easy installing and removing. It also settles issues of phone heating and uncomfortable wearing experience.
One-key adjustment function for pupil distance and focus: it's able to satisfy the use of myopic users under 700 degrees with naked eyes by adjusting pupil and object distance!
It's with  strong compatibility, any mobile phone of 4~6 inches is available in this machine!

What is the specification of vr case RK-A1?
Item Name: VR CASE RK-A1
Material: ABS Plastic 
Lens: 38mm coated glass lens 
Breakthrough : Side part key function buttons and touch mouse control board 
Color: Black body / Green, Yellow,Blue, White,Red front case 
Compatiblity: 4.0-5.8" mobile phone 
Product size: 192x103x130mm 
Pckage size: 220x140x130mm 
N.W: 403G 
G.W: 555G 
Carton size: 75x42x45.5cm; 30pcs/ctn; N.W: 18.5KG; G.W: 20KG

VR Specification
Product Name2017 upgrade 3d VR box , all in one VR 3d glasses
Product size192x103x130mm 
Pckage size220x140x130mm 
Lens38mm aspheric optical lens, high 
transmittance nano-coating technology
Mobile phone Suitable size4-5.8 inch
Net Weight403g
Gross Weight555g
MaterialABS+ acrylic lens
Buffering Materialmesh matt + memory foam
Strap MaterialFlexible nylon
Visual Angle70-80 degree
Support Phone SystemIOS, Android

1) Question:  Can the VR CASE headset works for iPhone?
Answer: All the VR CASE headset can work for both Android phones and for iPhones.
2) Question:  How can I know if the headset fit for my phone or not?
Answer: We have the minimum and maximum supported dimension info in our lists for each product,  if the dimension of your phone is between the min and max supported dimension of the VR headset, then it should can work well.
 3)Question:  Where can I get the 3D movies resource?
Answer: You can search 'side by side' movies on internet, such as on YouTube, then download them to your phones. 
4) Question: How can I get the 3D games/APPs?
Answer: For Android phones, you can search the games/APPs by keyword 'VR' in Google Play. And for iPhones, you can search the games/APPs by keyword 'VR' in App Store.
5) Question:  How can I use the magnet function?
Answer: First please make sure you have installed the APP which can supports the magnet function. And then please locate the magnet sensor side of your phone near the magnet slider when you put it into the headset.Click slowly when you use the magnet button.
6) Question:  How can I control  the phone when it is in the headset ?
Answer:  If the VR headset has magnet function, then you can control the phone with the magnet button and the related APP. If no magnet function for the VR headset, then you may need a bluetooth controller.
7) Question:  How can I adjust the pupillary distance ?
Answer: First please make sure the headset support PD adjustment function.
If yes, then you can move the buttons on the upper side of the headset to change the positions of two lens, until the PD is suitable for your eyes.
8) Question:  How can I adjust the focal distance ?
Answer: First please make sure the headset support focal distance adjustment function.
If yes, then you can hold the edge of the lens, and rotate them with clockwise or anticlockwise direction, until you can see clear images.

Welcome to contact with me: 
WendyYoung(overseas manager) 

Send your message to this supplier

avatar Mr. Frank

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now